Copyright 2024 - ОШ ''Владимир Роловић''

Дочек првака 2021/22.

Ураааааа, за велики почетак!

И овог првог септембра, у част нове генерације ученика првог разреда, са жељом да им овај дан остане у лепом сећању, уприличена је приредба добродошлице.

Првацима се обратила директорка школе Марије Чекановић. Пожелела им је поред учења, много игре и дружења. Након приредбе прваци су имали прилику да се упознају са својим учитељима, обиђу школу и имају свој први школски час.
Свим првацима желимо срећне и успешне школске дане, много игре и дружења и да им ови први дани у школи, као и сви остали, буду незаборавни.

Дочек првака 2020/21.

Сваког септембра са радошћу дочекујемо нову генерацију првака

Прваци ОШ „Владимир Роловић“ су закорачили у свет образовања и школских обавеза.Директорка школе Марија Чекановић и учитељице наше школе пожелели су добродошлицу малим другарима.

– Поштовани родитељи, драги прваци, добро дошли у ОШ „Владимир Роловић“, желимо вам срећан почетак школске године, пуно здравља, знања, добрих оцена, радости, и лепих дана у нашој школи, казала је Чекановићева.
- Ми смо овде сви као један. Kод нас влада правило - сви за једног један за све. Ослањамо се једни на друге, почевши од деце у разреду, преко колега, школа и осталих институција. Једни другима смо на услузи и верујемо да је то пут који води ка стварању добрих и образованих људи“, навела је Чекановићева.

Директорка школе је поручила родитељима да не плаше децу са школом, а првацима да се што више играју и остану што дуже весела и раздрагана деца.

Опширније...

Контакт

Адреса матичне школе: Омладинско шеталиште 10

Адреса издвојеног одељења: 17. Октобар 108

Раковица, Београд

Бројеви телефона: 

Директор школе: 011/2332882

Секретар школе: 011/2332882

Издвојено одељење: 011/2336401

E-mail adresa: os-v.rolovic@mts.rs

Корисни линкови

Званична презентациjа Министарства просвете Републике Србиjе
http://www.mpn.gov.rs/

Mатематичко такмичење Мислиша
http://www.mislisa.rs

Mатематичко друштво Архимедес
http://www.arhimedes.co.rs/

Тестови из математике за основце
http://oliver.glogonj.net/?page_id=37

Математирање, решени задаци за квалификациони испит
http://www.matematiranje.com/index.html